Több leállás jön ennél a magyar banknál a következő hetekben: az ATM-ek is érintettek

Ezek lesznek a leállások időpontjai.

MBH Bank leállások
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A következő két hétben öt leállás is jön az MBH Banknál tervezett karbantartások miatt. 

MBH Bank-leállások

Szombat hajnalban az MBH ügyfelei azt tapasztalhatták, hogy nem sikerültek a netbanki és mobilbanki átutalásaik. Szombat éjfél után az előzetes tájékoztatás szerint hajnali háromig az MBH Netbank és az MBH Bank App felületén indított azonnali átutalások, egyéb tranzakciók küldését, illetve fogadását visszautasították. 

Az enpenzem.hu arra figyelmezteti a felhasználókat, hogy ebben a hónapban még öt további leállás jön. A bank azt ajánlja a további leállásokra, hogy ügyfeleik kérdés esetén hívják a 0-24 órában elérhető, belföldről díjmentes ügyfélszolgálatukat a 06 80 350 350-es telefonszámon. 

GettyImages-672586806
Fotó: milanvirijevic / Getty Images Hungary
  • Kedden (május 7.) 22:00 és 23:00 óra között az MBH Open API (korábban MKB) szolgáltatásai és az online kártyás vásárlások erős ügyfélhitelesítése korlátozottan lesznek elérhetőek, a működésben fennakadások fordulhatnak elő.
  • Ezt követően csütörtökön (május 9.) 22:00 és 22:30 között az MBH Netbank (korábban Takarék) és az MBH Bank App (korábban Takarék), MBH Direct Bank (korábban Takarék e-Bank) szolgáltatásai egyáltalán nem lesznek elérhetőek.
  • Jövő vasárnap és hétfőn (május 12. és 13.) hajnali 3 és 4 között a korábban a Budapest Bank által üzemeltetett ATM-ek nem lesznek használhatóak. 
  • Az ezt követő vasárnap, tehát május 19-én, ugyanez megismétlődik. Akkor azonban a hitelintézet tájékoztatása szerint a korábban a Budapest Bank által üzemeltetett ATM-ek Mastercard bankkártyával nem lesznek használhatóak.

Aki pont ezekben az időpontokban venne fel pénzt, annak nem adnak kedvezményt. A más ATM-hez fordulók számára „az adott pénzintézet díjszabása az irányadó”.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Nagyon vigyázz, ha ilyen üzenetet kapsz - Az összes pénzed eltűnhet a számládról

Most a Magyar Nemzeti Bank nevével és logójával élnek vissza a csalók.

Elolvasom

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük